Свържете се с нас
TEL: + 86-22-83835857
Факс: + 86-22-28428089
Електронна поща: admin2@co-working.com.cn
Добави: 2-2702 Jingcai Mansion Dagunan Road № 459 Hexi District, Тиендзин Китай
Web: www.cwksteelpipe.com
Начало > За нас

За нас

公司简介About us0.png

Нашата история

Тянжин Ко-Работа Развитие Ко ООД е основана през септември 2008 година. Нашата компания сега има 200 служители, от които 50 са професионален технически персонал. Нашата компания е цялостен производител на стомана интегриране на производството, преработката и търговията всичко в едно. Предприятията на компанията се намират в най-голямата база за производство на стомана в Китай на автономна окръг Mengcun Hui Nationality, известна като "окръг на лакът и тръбопроводна арматура в Китай". ние се фокусираме върху производството на безшевни стоманени тръби, заварени стоманени тръби, спирални стоманени тръби, JCOE стоманени тръби, поцинковани стоманени тръби, тръби заваряване тръби фитинги, фланец и така нататък. Нашата компания е установила солидна мрежа от бизнес връзки с глобални предприятия. С нетърпение очакваме да сътрудничим с вас.Нашата фабрика

Тянжин Ко-Работа Развитие Ко ООД обхваща площ от приблизително. 40,000sqm. Нашата компания вече притежава 12 производствени линии. Годишната продукция е 500 000 тона. Внедряване на система за управление на качеството ISO9001-2000 по всестранния начин. Ние обръщаме голямо внимание на качеството на стоманената тръба, начина на инспекция е напреднал, имат онлайн и офлайн ултразвуков тест, стоманена плоска глава фаска факел машина, хидравличен тест, както и основните на изпитване основен метал химически състав и механични свойства и така нататък.Нашият продукт

Компанията може да произвежда всички видове спецификации стоманени тръби по стандарта на API, ASTM, EN, JIS, BS, Din, GB и така нататък. Стомана клас: Gr.A. Gr.B, Х42Х80, S235, S355, ST33, ST37, ST52 и др.

Размерите могат да произвеждат (1/8 "-32") дебелина на стената (0,5-50mm) от безшевна стоманена тръба. Диаметър (1/8 "-24") дебелина на стената (0.5-20mm) от (ERW) електрическа устойчива заварена стоманена тръба, Диаметър (18 "-48") дебелина на стената (8.0-60 мм) от (LSAW / JCOE ) линеен трион тръба прави, Диаметър (24 "-100") дебелина на стената (8.0-60 мм) от Т-заварени тръби.

Ние също така може да произвежда серия от високотехнологични фитинги за индустриални тръби за средно и ниско налягане в различни спецификации, като лакти, редуктори, тръби, капачки за тръби и фланци. Нашето оборудване за тестване и откриване е достатъчно добра, за да направи химически анализ, метален анализ, физически експеримент, безразрушителен контрол и т.н. В продължение на години ние настоявахме за теорията за качеството на управлението, като непрекъснато усъвършенствахме нашите умения. Ние сме произвели много качествени продукти за промишлеността, включително електричество, химия, нефтохимика, фармация, бойлер, отопление и корабостроене. Можем също така да разработим нови продукти според изискванията на нашите клиенти.


Приложение на продукта

Прилагат се за нефт, природен газ, корабостроене, химическа промишленост, опазване на околната среда, бойлер, опазване на водата, електрическата промишленост, стоманената конструкция, строителството и други индустрии.


Нашият сертификат

има сертификат за ISO9001-2000 за международна система за управление на качеството и API 5L Сертификат и API 5CT Сертификат, издаден от American Petroleum институт.


Производствено оборудване

Ние сме предимно оборудвани с горещо валцувани щанцоване машина, интерактивна студено изтегляне машина с двойно ядро ​​пръчка, автоматично ротационна тръба валцуване, машина за изправяне на тръби, без водно охлаждане хибридизираща пещ и други спомагателни съоръжения, като повърхност бране и машини за нанасяне на покрития. Има детектори за всички видове физико-химични тестове и експерименти, а в лабораторията разполагаме и с дефектоскопични дефектометри и ултразвукови дефектоскопи за високо-, средно- и ниско налягане безшевни стоманени тръби. Разширените методи за проверка и перфектното оборудване ще отговарят на всички изисквания за тестване на продуктите.


Производствен пазар

Нашите продукти се изнасят в Близкия Изток, Югоизточна Азия, Европа и Америка с добра репутация.Нашата услуга

Нашата компания поддържа принципа на целостта, базирани, клиент първо. Благодаря на новите и старите клиенти за най-доброто качество, най-ниската цена и най-доброто следпродажбено обслужване! Ние вярваме, че Тянжин съвместно разработване Ко ООД, ще има светло бъдеще.